Guasha in Kerkrade

Welkom bij onze Praktijk, ook voor Guasha in Kerkrade!

Ervaar de helende kracht van Guasha bij ons in het hart van Kerkrade. Terry heet u van harte welkom in een serene omgeving, waar je kunt genieten van de voordelen van deze eeuwenoude Chinese behandelingsmethode.

Wat is Guasha?

Guasha is een traditionele techniek die gericht is op het verwijderen van blokkades en het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Door zachte strijkbewegingen met speciale Guasha-stenen worden spanningen verminderd, de bloedsomloop gestimuleerd en de algehele gezondheid bevorderd.

In de praktijk bieden we een scala aan Guasha-behandelingen, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar verlichting van pijn, stressvermindering of het verbeteren van uw algehele welzijn, Terry is een ervaren therapeut staat voor u klaar.

Professionele en gecertificeerde therapeut
Persoonlijke benadering afgestemd op uw behoeften
Ontspannende en rustgevende sfeer
Centraal gelegen in Kerkrade
Maak een Afspraak
Gun uzelf de weldaad van Guasha en ervaar de positieve impact op uw welzijn. Neem vandaag nog contact met Terry op om een afspraak te maken.

Laat Terry u  begeleiden op uw reis naar welzijn en vitaliteit met onze Guasha-behandelingen.

Plan hier uw afspraak zelf in

guasha therapie kerkrade heerlen

Hydrateer na uw Guasha-behandeling met water, de essentiële bondgenoot voor herstel! Na het ondergaan van deze diepgaande behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken om de vrijgekomen afvalstoffen effectief af te voeren.

Water helpt uw lichaam om zich te ontdoen van toxines, bevordert de circulatie en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. Geniet van een glas water na uw sessie om de weldadige effecten van Guasha te optimaliseren en uzelf te verwennen met innerlijke verfrissing