Voedingsadvies

Voedingsadvies en afvallen

Heeft u problemen met uw gewicht? Bent u klaar met het gejo-jo?

Dan kan ik u wellicht helpen.

Als erkend lid van de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland, BGN, help ik u graag om volgens de richtlijnen van de gezondheidsraad een normaal gezond eetpatroon te volgen.

Na het afnemen van een voedings-, beweeg- en leefwijze anamnese kan ik met u vaststellen wat u nodig heeft om een gezond gewicht te krijgen.

Geen pilletjes, maaltijdvervangers en wat er allemaal op de markt te krijgen is.gewichtsconsulet Gezonde voeding, bewegingsadvies en aanpassen van ingesleten gewoontes.

Bent u klaar voor het echte werk? Maak een afspraak voor een eerste consult.
Een consult kost: € 80,00 inclusief 21% BTW.

Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u de nota indienen voor teruggave, kijk op de website van de BGN.nl

Voedingsadvies en afvallen

Boek hier uw afspraak

 

Voedingsadvies en afvallen

Een voedingsconsulent, ook wel diëtist of voedingsdeskundige genoemd, is een professional op het gebied van voeding en dieet. Ze zijn gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van individuen of groepen met betrekking tot voedings- en dieet-gerelateerde kwesties.

Wij geven u:

Voedingsadvies: Het verstrekken van advies over voeding en een gezond dieet op basis van de individuele behoeften, gezondheidsdoelen en eventuele medische aandoeningen van een persoon. Ze kunnen helpen bij het opstellen van voedingsschema’s die voldoen aan specifieke voedingsbehoeften.

Gewichtsmanagement: Voedingsconsulenten helpen bij het beheren van het gewicht door gepersonaliseerde dieetplannen op te stellen die gericht zijn op gewichtsverlies, gewichtstoename of gewichtsbehoud, afhankelijk van de behoeften van de persoon.

Gezondheidsbevordering: Ze verstrekken educatie over gezonde eetgewoonten, voedingswaarde van voedingsmiddelen, en hoe bepaalde voedingskeuzes kunnen bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn op lange termijn.

Dieetbeheer bij gezondheidsproblemen: Voedingsconsulenten kunnen helpen bij het beheren van medische aandoeningen zoals diabetes, hoge bloeddruk, hartziekten, allergieën, spijsverteringsproblemen en andere gezondheidsproblemen door middel van dieet- en voedingsadvies.

Individuele begeleiding: Ze bieden individuele begeleiding en ondersteuning aan cliënten bij het aanpassen van hun eetgewoonten, het oplossen van voedings-gerelateerde problemen en het stimuleren van gedragsveranderingen met betrekking tot voeding.